Ben je een zelfstandige ondernemer, marketingverantwoordelijke of communicatiemedewerker die 's nachts wakker ligt van de perfecte copy? Je weet wel, die magische woorden die je lezers niet alleen zullen boeien maar ook omtoveren tot klanten? Het is als het vinden van een eenhoorn in je achtertuin - iedereen praat erover, maar niemand heeft er ooit echt een gezien!

QR-codes zijn niet meer weg te denken uit onze digitale wereld. Ze maken naadloze uitwisseling van informatie mogelijk en bieden interactieve ervaringen. Maar wat als we deze codes zouden verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie (AI)? Maak kennis met AI-gegenereerde QR-codes, een fascinerende combinatie van functionaliteit en creativiteit die een wereld vol mogelijkheden opent.

In het huidige digitale tijdperk is e-commerce uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren om producten en diensten te verkopen. Voor online bedrijven is het dan ook essentieel  om een goed doordachte marketingstrategie te hebben om online verkoop te stimuleren. Hieronder kan je enkele effectieve strategieën vinden die je kunnen helpen bij het aantrekken van klanten en het verhogen van de omzet.

Zit je soms urenlang naar een leeg scherm te staren zonder enig idee wat je moet schrijven? En dat terwijl je weet dat, mocht je een goed gesprek aangaan met iemand, je urenlang boeiend zou kunnen zitten vertellen over eender welk thema? Dat fenomeen heet: 'Writers Bloc'. En gelukkig behoort zoiets vandaag tot de verleden tijd.

Deze AI tools helpen je om je blog (of eender welk ander stuk tekst) te schrijven!

Tags

Als het gaat om prijsstelling voor zelfstandige adviseurs, zijn er verschillende strategieën die effectief kunnen zijn om een duurzaam en winstgevend bedrijf te creëren. Hier volgen enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden bij het vaststellen van prijzen voor adviesdiensten.

Prijsstelling op basis van waarde